Stilsikker og effektiv opvaskebørste med naturhår - Knofedt

Godkendt
af E-mærket

Stilsikker og effektiv opvaskebørste med naturhår

+ -

Beskrivelse

Til dig der kan li det naturlige look og sætter pris på genanvendelse af naturens ressourcer, tilbyder vi en opvaskebørste med hestehår.

Opvaskebørsten med naturhår giver en blød børstning og et lækkert naturligt look på børstehovedet. Enkelte af de ægte naturhår kan af og til knække eller falde af ved brug, hvilket ikke er en defekt, men blot en naturlig reaktion på den friktion.

Opvaskebørsten har høj holdbarhed og kan også anvendes til f.eks. rengøring af ovn, sammen med Knofedts sortiment af svampe til rengøring.

For bedste resultat af din rengøring og opvask, anbefaler vi at anvende opvaskebørsten med vores effektive Knofedt opvaskemiddel, der kommer i både sort og hvidt flaske-design. Dertil har vi udviklet rengørings midlet Køkken & Fedt til fastbrændte pletter og generelt fedt og snavs i køkkenet.

Opvaskebørsten er yderst effektiv og efterlader en ren opvask hver gang.

Vi er danske og du kan kende os på det danske skold.

Yderligere information

Vægt49 g
Størrelse66 × 53 × 240 mm

Knofedts Opvaskebørste er nok en af Knofedts stjerneprodukter indenfor firmaet. Et flot, slankt og stærkt produkt som i den grad vil redde din opvask.
Et Knofedt tip er at altid rengøre din Knofedt Opvaskebørste for rester når du er færdig med opvasken og derefter at sørge for den bliver sat et sted hvor den kan tørre i fred før næste opgave.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stilsikker og effektiv opvaskebørste med naturhår”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

BEDST SÆLGENDE

VI ER DANMARKS NR. 1.

Danskernes Rengøringsprodukt

VI BETALER FRAGTEN

Hvis du handler for over 100 kr.

BRUG FOR HJÆLP? SKRIV TIL OS

Vi lover at svare hurtigst muligt