MILJØET BETYDER NOGET FOR OS.

Hos Knofedt arbejder vi nemlig for at passe på miljøet. Vores varer er derfor blandt markedets mest skånsomme ingrediens-produkter, samtidigt med at de opretholder en høj virkningsgrad. Vi udvikler os samtidigt konstant, så vi kan vedblive med at være blandt de mest hensynsfulde udbydere af vore branche produkter. Således går vi også ind for genbrug og mindst muligt affalds-spild.

Sort viskestykke i microfiber – til alt du vil tørre af

(8 kundeanmeldelser)

34,95 DKK Kundeklub 29,95 DKK

kundeklub test

Varenummer 5712576100514 Kategorier , ,

Beskrivelse

Sort viskestykke i microfiber – Flot og effektivt

Knofedt har udviklet et sort viskestykke i microfiber med en usædvanlig kvalitet og med god sugeevne. Pift køkkenet op med smarte viskestykker i lækker vævning, der kan bruges til mange forskellige formål, såsom aftørring af overflader og service eller som underlag til afstilling af glas og varmeelementer.

Viskestykket holder længe og med det attraktive design, kan det hænge fremme i ethvert moderne dansk hjem.  Til den perfekte opvask i hånden anvend da vores Knofedt opvaskebørste og opvaskemiddel i tillæg. Skal stuen, kontoret eller trappen gøres rent kan vores øvrige rengørings- og husholdningsprodukter i webshoppen med fordel prøves.

Yderligere information

Vægt126 g
Størrelse40 × 134 × 194 mm

8 anmeldelser af Sort viskestykke i microfiber – til alt du vil tørre af

 1. Inge Benn Thomsen

  Elsker den grå farve – virkelig
  Jeg følger op på tidligere anmeldelse ved at foreslå at “udgive” serien i en mere feminin udgave, selv om jeg selv som kvinde finder den grå farve helt igennem genial til et køkken med fx grå stålvask og andre stålagtige ting som vandhaner. Jeg tænker, at farverne i den aktuelleserie inklusiv looket på indpakningen måske appellerer mere til mænd og at en toning hen i en mere lyseblå/lys grå/ hvid istedet for sort, grå og rød måske ville gå hurtigere ind hos kvindelige brugere, som ellers bliver snydt for dette fremragende produkt!
  Mvh. Inge

 2. Inge Benn Thomsen

  Endelig et mikrofiberviskestykke, der VIRKELIG dur
  KÆMPE NYHED! Jeg har været spændt! Tak fordi, I har lavet dette produkt, som jeg fra nu af vil bruge (alle de pæne bomuldsviskestykker i handlen suger kun 1/7 af dette mikrofiberstykke og bliver vådt på no time). OG: Dette viskestykkes mikrofiberside dur endvidere virkelig til at tage de irriterende fedtpletter på komfur, briller og pc-skærm og andre blanke flader, et stort dagligt behov hos mig. Tidligere har jeg kun fundet denne suveræne kvalitet i et viskestykke (tea towel) solgt fra firmaet Lakeland i GB. Disse er ved at være gamle, så det er med endog stor glæde, jeg nu hilser dette Knofedt viskestykke velkommen i mit hjem. Det er yderligere godt, at det er kraftigt i kvaliteten og stort samt forsynet med en strop. Den grå farve passer “superb” ind i mit køkken – som er hvidt med en stålvask. Gråt er bare genialt pænt og ordentligt i den sammenhæng, hvilet egentlig har været en øjenåbner for mig.

 3. Ingrid Larsen

  Viskestykker
  Super lækre viskestykker, de tørrer fantastisk godt, er ikke som mange microfiber produkter, ubehagelige for hænderne at bruge, tværtimod.
  Synes de er lidt dyre, har købt i vores lokale superbrugs til 15,- kr . Desværre var de pakket langt væk til fordel for juleting, men kommer frem igen efter jul til den lave pris. Men pga af de er så super gode, måtte jeg have nogle flere, og 29 kr, er vel ok for så godt et produkt.

 4. Carsten Karkov

  Fantastisk produkt
  Et utroligt produkt! Törrer meget effektivt og er helt eminent til glas. Har alltid et hängende kun til at törre brillerne i . Også her helt eminent. Har väret svär ind imellem at få fat i men har lykkedes ibland så man også kunne gläde andre med dette produkt!!

 5. Jette dornov

  Viskestykke
  Simpelthen det bedste viskestykke jeg har prøvet

 6. Susanne P.

  Fantastiske viskestykker
  De absolut bedste viskestykker, jeg nogensinde har prøvet. Ikke nok med at de er suveræne til at tørre af med, de bliver også ved med at være pæne og glatte – vask efter vask. Jeg handlede på hjemmesiden og fik en gave med i købet – opvaskebørste og skuresvampe 🙂

 7. Solveig Rydahl

  De bedste
  De bedste viskestykker man kan få. Har ikke opvaskemaskine (og aldrig haft) – så god kvalitet af viskestykker er vigtig. De her er bare de bedste!!!

 8. Birgitte Berthou

  Viskestykker
  Fantastiske viskestykker
  God størrelse og super sugeevne

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MILJØET BETYDER NOGET FOR OS.

Hos Knofedt arbejder vi nemlig for at passe på miljøet. Vores varer er derfor blandt markedets mest skånsomme ingrediens-produkter, samtidigt med at de opretholder en høj virkningsgrad. Vi udvikler os samtidigt konstant, så vi kan vedblive med at være blandt de mest hensynsfulde udbydere af vore branche produkter. Således går vi også ind for genbrug og mindst muligt affalds-spild.

Luk menu
×

Kurv

BESKIDTE SKO?
SKORENS 65 KR

For klubmedlemmer