MILJØET BETYDER NOGET FOR OS.

Hos Knofedt arbejder vi nemlig for at passe på miljøet. Vores varer er derfor blandt markedets mest skånsomme ingrediens-produkter, samtidigt med at de opretholder en høj virkningsgrad. Vi udvikler os samtidigt konstant, så vi kan vedblive med at være blandt de mest hensynsfulde udbydere af vore branche produkter. Således går vi også ind for genbrug og mindst muligt affalds-spild.

Sko-rens Kit

(1 kundeanmeldelse)

99,95 DKK Kundeklub 79,95 DKK

kundeklub test

Varenummer 5712576500918 Kategori

Beskrivelse

Når du vil vedligeholde dine lyse sko – og se skarp ud

Det kræver Knofedt at holde sine sko rene året rundt. Især hvide sko skal rengøres, da de er pænest når de er helt hvide ! Men i det hele taget er pæne rene sko lækkert at have på. Nu kan du trygt overlade en del af arbejdet til Knofedt’s Skorens på flaske. Nemt, billigt og effektivt kan du nu rense dine sko, støvler og sneakers med et snuptag. Kun få tryk med sæben og behandling med den inkluderede børste får dit fodtøj til at skinne igen. Pakken indeholder Knofedt skrubbebørste, skorens sæbe samt tilhørende microfiberklud.

Knofedt.dk er dansk og producerer rengøringsartikler af høj kvalitet.

Sådan gør du:

Dyb børsten i lunken vand.
Hæld lunkent vand i en mindre skål, så du har det klar under rensning.

Påfør sæben, hvor skoen er beskidt.
Start med at påføre sæben på et lille stykke af skoen, for at sikre at stoffet kan klare en rensning. To tryk sæbe doseres til en halv sko. Anvend derfor et halv tryk eller mindre til det lille stykke stof. Sæben er velegnet til gummisko, lædersko, fodboldstøvler mm. Vi gør opmærksom på at ved kanvas og ruskind, skal man være yderst forsigtig ved rensning*.

Skrub skoen med børsten.
Start med at skrubbe forsigtigt med børsten frem og tilbage på overdelen af skoen. Ved meget snavs kan der skrubbes hårdere. Skyl børsten ren undervejs, så skidtet ikke flyttes rundt på skoen. Skrub hårdere og anvend evt. mere sæbe ved sålkanten, da denne er slidstærk på de fleste sko. Skyl børsten ren efter anvendelse.

Tør efter med en klud.
Brug en helt ren klud, til at tørre sæben af skoen. Sørg for at fjerne alt sæben grundigt og lad skoene tørre – vi anbefaler at de lufttørre.

Rens af ruskinds sko.

Start med at anvende en helt tør børste, til at løsne snavs og skidt fra skoen. Børst let i samme retning af ruskinds hårene (ikke frem og tilbage), indtil det værste skidt er fjernet.
Dyb børsten i lunkent vand og ryst børsten, så den ikke er våd, men blot fugtig.
Påfør sæben direkte på børsten, start med lidt sæbe. Gnid sæben ind i børstehårene, så børsten er fugtig af sæbe.
Påbegynd rensning af skoens snavsede områder. Børst let på skoen i samme retning af ruskinds hårene, som i punkt et. Lad ikke skoen blive meget våd.
Lad skoen tørre. Bemærk at hårene på ruskind nu kan have lagt sig ned og føles stift. Brug her en helt tør børste (evt. en særlig ruskindsbørste) til at slå hårene op igen. Her børstes der let den modsatte vej, end i forrige punkter.

Rens af kanvas sko

Kanvas er som udgangspunkt et svært materiale, da det absorberer skidt og snavs. Kanvas sko kan renses efter den normale anvisning, men det er dog vigtigt at kanvas skoen får hurtig tørring efter rens og ikke bliver alt for våd under rensningen, da den også absorbere sæbe og vand. Tør evt. skoen i et varmeskab eller med føntørre.

Vær ekstra forsigtig med rensningen. Brug hellere for lidt vand og sæbe, end for meget og tør skoene med et stort, rent og tørt håndklæde, der kan absorbere sæbe og vand, inden at skoene sættes til tørre.

Sikkerhedsdatablad

Yderligere information

Vægt313 g
Størrelse51 × 92 × 177 mm

1 anmeldelse af Sko-rens Kit

  1. Louise

    Mine festivalssko blev helt pæne igen! De var lysegrå indtil festivalens ånd tog over og de var så gode som nye igen efter knofedt skorens! Virkelig det værd

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MILJØET BETYDER NOGET FOR OS.

Hos Knofedt arbejder vi nemlig for at passe på miljøet. Vores varer er derfor blandt markedets mest skånsomme ingrediens-produkter, samtidigt med at de opretholder en høj virkningsgrad. Vi udvikler os samtidigt konstant, så vi kan vedblive med at være blandt de mest hensynsfulde udbydere af vore branche produkter. Således går vi også ind for genbrug og mindst muligt affalds-spild.

Luk menu
×

Kurv

BESKIDTE SKO?
SKORENS 65 KR

For klubmedlemmer