Robust og stor autobørste til bilvask - Knofedt

Godkendt
af E-mærket

Robust og stor autobørste til bilvask

+ -

Beskrivelse

Den nye klassiske autobørste til rengøring fra Knofedt er med sort skaft og Dannebrog børster. En børste der fuldt lever op til de krav der kan være til rengøring af biler. Børsten er lavet af hårdt plast, og nylonhår særligt udviklet til bilpleje. Vaskebørsten er yderst effektiv til rengøring af biler, da den efterlader dem skinnende rene og uden ridser. Det robuste skaft giver dig fuld kontrol over din bil rengøring.

For bedste resultater af din bilvask, anvend da vores rengørings artikler bilshampoo, fælgrens, autosvamp og microfiber klude.

Vi er danske og du kan kende os på det danske skold.

Yderligere information

Vægt236 g
Størrelse68 × 70 × 385 mm

For Knofedt er det vigtigt at vores kunder kan bruge vores autobørste til at rengøre bilen med uden at de skal bekymre sig om ridser. Derfor har vi skabt den nye autobørste med sort skaft og Dannebrog børster.

Da børsten er så billig, kan du nemt anskaffe dig to børster så du har en du anvender til fælgene og en du bruger til resten af bilen, da bremsestøv hober sig op på fælgene og dermed vil gøre børsten med sort og beskidt.

Hvis du ønsker at forvaske din bil inden du kører den i vakse hallen så medbring helt egen Knofedt Autobørste når du tager din bil ud for at blive vasket, da dem du finder på tankstationerne næppe vil være rene og nye.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Robust og stor autobørste til bilvask”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

BEDST SÆLGENDE

VI ER DANMARKS NR. 1.

Danskernes Rengøringsprodukt

VI BETALER FRAGTEN

Hvis du handler for over 100 kr.

BRUG FOR HJÆLP? SKRIV TIL OS

Vi lover at svare hurtigst muligt