Originale Sæbespåner - til vask af hårde flader og tekstiler - Knofedt

Godkendt
af E-mærket

Originale Sæbespåner – til vask af hårde flader og tekstiler

+ -

Beskrivelse

Sæbespåner til rengøring

Knofedts Originale Sæbespåner er skånsomme og anvendes til daglig rengøring af bl.a. trægulve og møbler. Kan også v. opløsning i vand anvendes til almindelig hånd-rengøring og -vask af alle tekstiler – f.eks. uld, hør, lærred, skjorter, undertøj, sengelinned, dækketøj, tøj til spædbørn – inklusive tøj til allergi ramte.

Sæbespånerne er nemme at anvende og efterlader rene og velduftende gulve, møbler og tøj. Til resten af husets overflader anbefaler vi at bruge vores øvrige rengøring- og husholdningsprodukter – f.eks. til hovedrengøring.

De originale sæbespåner er både svanemærket og astma-og-allergi mærket. Det er både godt for dig og miljøet. Sæbespånerne kommer i 500 grams poser til en fast lav pris.

Knofedt tipper

Skyl og tør hænderne efter kontakt med sæbespåner. Har du sart eller overfølsom hud, bør du bruge gummihandsker. Parketgulve og andre træfinérgulve vaskes altid med en hårdt opvredet klud, da for meget vand på træ og finér kan give skader – især i samlinger.

Yderligere information

Vægt515 g
Størrelse22 × 185 × 225 mm

Knofedts Sæbespåner er både svanemærket og astma-allergi mærket. Det er både godt for dig og miljøet. Så de kan ikke blot bruges mod genstridige pletter som gerne har siddet over flere dage men sæbespåner fra Knofedt kan også bruges til et dejligt afslappende fodbad som vil give dine fødder en helt ny og behagelig oplevelse for dine fødder. Knofedts Sæbespåner vil føles som en massage for dine fødder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Originale Sæbespåner – til vask af hårde flader og tekstiler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

BEDST SÆLGENDE

VI ER DANMARKS NR. 1.

Danskernes Rengøringsprodukt

VI BETALER FRAGTEN

Hvis du handler for over 100 kr.

BRUG FOR HJÆLP? SKRIV TIL OS

Vi lover at svare hurtigst muligt