Microfiberklude til rengøring – (2-pak)

(3 kundeanmeldelser)

19,95 DKK

Varenummer (SKU): 5712576100613 Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Knofedt micofiberklude 2-pak er velegnet til rengøring af hus, båd, bilpleje samt alle de to-hjulede køretøjer. Super blød microfiberklud som giver skånsom aftørring og rengøring af f.eks. sarte overflader.

For bedste resultat, anvend kludene med Knofedts øvrige husholdning- og rengøring artikler. Alle rengørings midler  fra Knofedt er udviklet til hvert af husets rum og deres specifikke rengøring udfordringer.

Microfiberklude er essentielt til et hvert rent hjem og bør indgå i enhver husholdning. Ønsker du at købe flere af vores rengøring artikler, anbefaler vi vores sortiments kasse til en god pris.

Du vil også blive glad for Knofedt Glasrens som giver formidabel rengøring sammen med microfiberkludene.

Vi er danske og du kan kende os på det danske skold.

Yderligere information

Vægt 76 g
Størrelse 203 × 178 × 9 mm

3 anmeldelser af Microfiberklude til rengøring – (2-pak)

 1. Inge Benn Thomsen

  HURRA for kanon knofedt
  Kære Knofedt

  Har lige anmeldt jeres viskestykke på hjemmesiden og sender her foto fra mit køkken, hvor man ser, hvor fint det passer ind. Gråt er en genial farve!!

  Fremragende klude og viskestykker helt igennem – som sagt har jeg ledt efter den kvalitet i mange år, fordi jeg tidligere købte et viskestykke i Scotland (GB) i kæden Lakeland, og det var lige så godt som jeres fiberviskestykke, og det har jeg aldrig set i Danmark før – trods masser af forsøg. Denne kvalitet, I har i kluden og viskestykket er unik og uundværlig for mig på 60+ med begrænset kraft og styrke i hænderne til at ordne alt ude og inde.
  Hurra og tillykke!!

  Venlig hilsen

  Inge

 2. Britta Madsen

  Super Super Super
  Det bedste viskestyk nogen sinde.

 3. Lene Jensen

  Microfiberklude
  Efter jeg har prøvet disse klude køber jeg aldrig andre klude mere. Det er SÅ fantastiske klude der bliver ved med at være pæne selv efter mange vaske!
  Anbefaler stærkt varer fra Knofedt, alle jeg har prøvet, det er bla viskestykker og div rengøringsprodukter, har været helt igennem fantastiske

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu
×
×

Kurv