Knofedts Orginal Krystal sæbe - Knofedt

Knofedts Orginal Krystal sæbe

(1 kundeanmeldelse)

19,95 DKK

Brun sæbe til rengøring

Knofedt Original Krystalsæbe er en brun sæbe som anvendes til rengøring af især gulve;  stengulve som tegl, skifer, granit, terrazzo og klinker, samt også gulve af vinyl og træ.

Original Krystalsæbe, eller brun sæbe som det kaldes, er et yderst effektivt rengørings middel. Den brune sæbe er nem at anvende i alle husets rum og efterlader gulve velduftende og rene.

Vi anbefaler at bruge vores øvrige rengørings- og husholdnings produkter til husets andre overflader. Sæben er svanemærket og astma-allergi mærket, så den er skånsom for både dig og miljøet.

Vi er danske og du kan kende os på det danske skold.

BRUGSANVISNING:

  1. Sæben piskes ud i varmt vand med et piskeris.
  2. Leveres i bøtte med et indhold på 500 gram.

KNOFEDT TIPS:

Bør ikke anvendes til linoleum, ubehandlet egetræ og bøgetræ, malede og lakerede overflader.

Knofedt Original Krystalsæbe er også velegnet til rengøring af ovn (dog ikke selvrensende ovn):

  1. Sluk ovnen. Påfør med karklud eller køkkenrulle koncentreret krystalsæbe på alle ovnsider i et tyndt lag.
  2. Varm ovnen op til 100 grader og lad sæben virke cirka ½ time. Sørg for god udluftning imens.
  3. Vask sæben godt af med rent vand og flere aftørringer og opvrid med karklud.
  4. Dosering Cirka 25g (2 tsk) pr. 5 liter vand.

Knofedt Original Krystalsæbe er ligeledes fantastisk til rengøring af ovn riste med brugspletter på. Før brugte du kræfter. Nu skal du bruge bare bruge Knofedt. Påfør med fingrene Knofedts Original Krystalsæbe på alle ristens lameller. Put risten ned i en tæt affaldssæk. Tilsæt en sjat (ca. 4 cl) saltsyre. Luk posen og sur den sammen i toppen så den er tæt – f.eks. med snor eller vrideclips. Lad den stå i 4-8 timer. Tag risten ud og vask den udendørs i en spand vand med Knofedt opvaskemiddel og en Knofedt skuresvamp til at vaske med. Er ovn risten meget slemt plettet kan behandlingen gentages eller tiden i posen kan sættes op til 12 eller 24 timer.

Tips & Tricks

Fedtpletter – kartoffemel til hårdnakkede pletter

Fedt forsvinder i reglen på tøj, der tåler at blive vasket på temperaturer over 60°. Gør tøjet ikke det, så dup eller fugt pletten med Knofedt opvaskemiddel, og lad tøjet ligge i 4-6 timer, før du vasker det.

Er pletten meget hårdnakket, så drys kartoffelmel hen over den, lad det tørre ind, børst det væk, skyl efter med koldt vand, og vask til sidst i maskinen.

Fedtpletter på silketøj gnides straks med sprit, hvorefter tøjet vaskes i maskine. Hvis intet hjælper, så klarer mineralsk terpentin de fleste fedtpletter.

1 anmeldelse af Knofedts Orginal Krystal sæbe

  1. Tasja

    Brugte den til at rense ovn-riste med. De blev som nye !! : Tog ristene ud af ovnen. smurte dem ind i sæben med fingrene. Lagde dem i en plastic sæk. Smed en kapselfuld 3-dobbelt salmiak spiritus ned i sækken. Lukkede den til med en klemme. Efter 12 timer kunne jeg udtage ristene og nemt vaske af med lille skuresvamp i en spand vand. De skinner som da ovnen var ny.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *