Knofedt - Opvaskemiddel Sort - Knofedt

Godkendt
af E-mærket

Knofedt – Opvaskemiddel Sort

Ikke på lager

Beskrivelse

Effektiv opvaskemiddel i moderne look

Knofedts velduftende koncentrerede opvaskemiddel er miljørigtig, uden farve og giver et effektivt opvaskeresultat. Kommer i såvel hvid som sort flaske, så du kan lade den stå fremme i køkkenet uden at den skæmmer!

Rengøringsmidlet til opvask og rengøring kommer i et stilsikkert hvidt og sort design, da vi mener at rengøringsmidler godt skal kunne stå fremme i et moderne dansk hjem. Efter brug vil du opleve et velduftende køkken og rent service. Knofedt opvaskemiddel er svanemærket – det er både godt for dig og miljøet.

Vi anbefaler at anvende opvaskemidlet med vores Knofedt opvaskebørste, der ligeledes kommer i sort farve, ligesom du vil blive glad for vor sorte Knofedt karklud til serien. Til rengøring af de øvrige rum i huset, har vi udviklet særlige rengørings- og husholdningsprodukter til både rengøring af badeværelse, køkken og fedt, samt Knofedts serie af skuresvampe, bad og kalk m.m.

Vi er danske og du kan kende os på det danske skold.

Indeholder 500 ml velduftende opvask- og rengøringsmiddel
Lækker dispenser-knop : Knofedt tipper
Doseringsanbefaling: 3-5 ml (½ teskefuld) til 5 L vand

Yderligere information

Vægt538 g
Størrelse68 × 68 × 195 mm

Knofedts Opvaskemiddel vil ikke bare sørge for at dine hænder forbliver bløde og ikke tørrer ud mens du klarer opvasken men samtidig da Knofedts Opvaskemiddel er uden farve kan den bruges som et hurtigt middel mod en masse andre ting i hjemmet. Knofedt giver dig her disse tips: Du kan bruge vores opvaskemiddel mod pludselige pletter på tøj, til at vaske dørhåndtaget eller hovedøren ren på et øjeblik eller kom et par dråber af det stærke men rene produkt på din hårbørst og vask efter med varmt vand.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Knofedt – Opvaskemiddel Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

BEDST SÆLGENDE

VI ER DANMARKS NR. 1.

Danskernes Rengøringsprodukt

VI BETALER FRAGTEN

Hvis du handler for over 100 kr.

BRUG FOR HJÆLP? SKRIV TIL OS

Vi lover at svare hurtigst muligt