Auto – Sortimentskassen der klarer det meste til kareten - Knofedt

Godkendt
af E-mærket

Auto – Sortimentskassen der klarer det meste til kareten

279,95 Kr.

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 1 kundebedømmelse
(1) Del din oplevelse
+ -

Beskrivelse

Rengørings- og pleje produkter til bilen

Vi har lavet den helt perfekte auto kasse til manden eller kvinden som har alt og elsker en ren bil. Auto Sortimentskassen indeholder alle bilpleje produkter til vask, indvendig og udvendig rengøring af bil. Rengøringsmidlerne fjerner effektivt snavs, skidt, pletter og fedtede fingre på alle slags materialer. Anvend  hvert rengøringsmiddel efter instrukser og til deres tiltænkte formål.

Auto Sortimenskassen er derfor til dig der ønsker en komplet ren bil. Kassens indhold holder længe og kan købes til favorabel nedsat pris.

Den lette auto rengøring

Tør overfladerne af. Du behøver ikke at gøre en hel spand med sæbevand klar, når du skal klare den hurtige rengøring. Du kan blot nøjes med en lille dosering Knofedt Universal rengøring og vand og tage en hårdt opvredet klud til at tørre overfladerne over med. Fjern støv og de værste pletter på den måde.

Puds ruder og spejle. Dit udsyn i bilen er vigtig. Bilens ruder og spejle bliver indvendig dækket af snavs og trafikfilm, som du bør fjerne. Brug Knofedt Glasrens #4 på spray-dåse til ruderne. Når du nu alligevel er i gang, så puds også bak- og sidespejle i Glasrens #4. Dåsen er Co2-neural og er derfor miljørigtig.

Pakken indeholder:

1 stk – Fælgrens Aerosol, 400 ml.
1 stk – Cockpit Rens, 400 ml.
1 stk – Tekstilrens, 400 ml.
1 stk – Glasrens, 400 ml.
1 stk – Insektfjerner, 400 ml.
1 stk – Autoshampoo, 750 ml.
1 stk – Autobørste
1 stk – Microfiber Carklud
1 stk – Autosvamp

Tip fra Knofedt: Hold altid øje med de smarte og fyldte kasser fra Knofedt som indeholder en masse produkter til hjemmet og bilen og det til en endnu mere billig pris end normalt. Dette er nok verdens bedste tip.

1 anmeldelse af Auto – Sortimentskassen der klarer det meste til kareten

  1. Vurderet 5 ud af 5

    Charlotte

    Flotteste bil ever
    Har en Peugeot 208. Har købt kassen og givet bilen en omgang. Lækre klude. Især fælgrens og textil-rens virkede godt syns jeg. Autoshampoo var osse go. Ikke så tyktflydende men lisså virksom som andre jeg har prøvet. Duften er super lækker.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

BEDST SÆLGENDE

VI ER DANMARKS NR. 1.

Danskernes Rengøringsprodukt

VI BETALER FRAGTEN

Hvis du handler for over 100 kr.

BRUG FOR HJÆLP? SKRIV TIL OS

Vi lover at svare hurtigst muligt