Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Knofedt.dk administreres af:
SAM PARTNER A/S
Kokbjerg 31
DK-6000 Kolding
Cvr: 31 87 60 36
Tlf.: +45 88443300
Mail: info@sampartner.dk

Alder

Hvis kunden er under 18 år, skal tilladelse indhentes fra en forælder eller en anden person af autoritet.

Betaling

www.knofedt.dk accepterer mobilepay samt de fleste gængse kortbetalingsudbydere, som kan findes nederst på hjemmesiden. Hvis betalingen er med betalingskort eller kreditkort, skal kunden indtaste alle de nødvendige oplysninger på kortet, og der er tale om en transaktion med 3D Secure, sikkerhedskoden. Alle oplysninger er sikkert sendt til www.knofedt.dk, ved hjælp af SSL (Secure Socket Layer) via en krypteret forbindelse. Dette forhindrer ukendte og uautoriserede kilder fra at få adgang til kundeoplysninger. www.knofedt.dk gemmer ikke kunders kreditkortoplysninger efter endt transaktion. Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Alle priser på hjemmesiden er i DKK (danske kroner) inklusive dansk moms. Priserne er uden fragt eller andre tjenester vi tilbyder.

Fragt

www.knofedt.dk sender pakker med de på hjemmesidens angivne fragtselskaber. Alle forsendelser er forsikret og pakkesporing (track&trace) information e-mailes til kunden ved afsendelse fra lager.

Forsendelsestider for regelmæssig service i Danmark er 1-3 hverdage. Der leveres ikke varer uden for Danmarks grænser.

Vælges Levering til Døren, accepterer kunden at pakken sættes ved angivne leveringsadresse så tæt på døren som praktisk muligt.

Fortrydelse og returret

Du kan fortryde køb og returnere købte varer i op til 14 dage efter modtagelse. Ønsker du at returnere varer, skal de være ubrugte, ubeskadigede og i original emballage.

Ønsker du at sende en vare retur til vores onlineshop, skal du informere os herom inden for 14 dage efter dit køb er foretaget. Du kan sende en email til shop@knofedt.dk og/eller benytte den på linket angivne returlabel, og indlevere pakken ved nærmeste posthus eller pakkeshop.

Varen sendes til:
SAM PARTNER A/S
Kokbjerg 31
DK-6000 Kolding

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til ovenstående adresse.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Består købet af flere forsendelser eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den sidste forsendelse. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Husk dog på at returneringsomkostningen ikke bæres af knofedt.dk, hvis den står i uforholdsmæssig omkostning i forhold til varens værdi.

Når fortrydelsesretten ikke gælder
Følgende ordrer kan ikke fortrydes:
• Køb af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
• Køb af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
• Køb af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter levering,
• Køb af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, forsaget af brug ud over hvad der måtte være nødvendigt for at verificere produktets funktion, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostninger eller en del deraf tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage for at undgå spild og beskadigelser.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb under ovennævnte overholdte retningslinjer, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Ved berettiget fortrydelse, refunderer vi betalinger modtaget fra køber, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget dine returvarer. Returbetaling kan ikke finde sted før vi har modtaget varen til gennemsyn for ovennævnte betingelser.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb, der som standard giver køber 24 måneders reklamationsret. Du skal dog reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget en eventuel fejl. Da vi handler med varer af kortere holdbarhed end varige forbrugsgoder, skal du ikke forvente at varen vil være som ny efter 2-3 måneder. Kontakt os derfor inden du sender en vare retur. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage, eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Er reklamationen berettiget, og en returnering ikke beløber sig til uforholdsmæssige omkostninger i forhold til vareværdien, refunderer vi rimelige fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tage stilling til dine fragtomkostninger.

Hent formularen her

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos NOA Brands ApS og opbevares efter regnskabslovkrav i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på knofedt.dk er NOA Brands ApS. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. I andre tilfælde tilsiger fx regnskabsloven at vi skal opbevare salgsdata i mindst fem år. Du kan altid kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: shop@knofedt.dk

Se i øvrigt link i bunden af siden til ”Cookie og privatlivspolitik

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på tlf.: 91 560 009 eller e-mail shop@knofedt.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

×
×

Kurv

BESKIDTE SKO?
SKORENS 65 KR

For klubmedlemmer