Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Knofedt.dk administreres af:
NOA Brands ApS
Snaremosevej 23
DK-7000 Fredericia
Cvr: 3375 9983
Tlf.: +45 4091 0702
Mail: shop@knofedt.dk

Alder

Hvis kunden er under 18 år, skal tilladelse indhentes fra en forælder eller en anden person af autoritet.

Betaling

WWW.KNOFEDT.DK accepterer Dankort, VISA / Dankort, VISA Electron, MasterCard, JCB og American Express. Hvis betalingen er med betalingskort eller kreditkort, skal kunden indtaste alle de nødvendige oplysninger på kortet, og der er tale om en transaktion med 3D Secure, sikkerhedskoden. Alle oplysninger er sikkert sendt til WWW.KNOFEDT.DK, ved hjælp af SSL (Secure Socket Layer) via en krypteret forbindelse. Dette forhindrer ukendte og uautoriserede kilder fra at få adgang til kundeoplysninger. WWW.KNOFEDT.DK gemmer ikke kunde kreditkortoplysninger efter endt transaktion. Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Alle priser er inklusive dansk moms. Priserne er uden fragt eller andre tjenester, WWW.KNOFEDT.DK kan tilbyde. WWW.KNOFEDT.DK forbeholder sig ret til at ændre priserne til enhver tid. På WWW.KNOFEDT.DK 

priserne er vist i følgende valutaer: Danske kroner (DKK)

Fragt

WWW.KNOFEDT.DK sender pakker med Post Danmark har i Danmark og FedEx, GLS til alle deres internationale destinationer. Undtagelser kan ikke foretages. Alle forsendelser er forsikret og Track & Trace information er e-mailes til kunden ved afsendelse fra WWW.KNOFEDT.DK.

Forsendelse tider for regelmæssig service i Europa er 1-3 hverdage, og rutekørsel uden for Europa 3-5 dage. WWW.KNOFEDT.DK påtager sig intet ansvar for forsinkelser i toldprocesserne uden for EU. Forsendelsesomkostninger varierer fra land til land.

Priserne vises på WWW.KNOFEDT.DK og tillægges ordren, når en kunde placerer en ordre. Kundeservice er på kundens rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende forsendelsesomkostninger på WWW.KNOFEDT.DK og +45 4014 6199

Returret

Du har efter loven har du 14 dages fortrydelsesret. Vi tilbyder dog at du kan returnere varen i 30 dage efter modtagelse. Ønsker du at fortryde efter de 14 dage skal varen dog være ubrugt og i original emballage.

Ønsker du at sende en vare retur til vores online shop, kan du benytte den vedlagte returlabel hvor porto er betalt og indlevere pakken ved nærmeste posthus eller pakkeshop.

Varen sendes til:
Knofedt.dk
Snaremosevej 23
7000 Fredericia

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til ovenstående adresse.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til shop@knofedt.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Ønsker du at sende en vare retur til vores online shop, kan du benytte den vedlagte returlabel hvor porto er betalt og indlevere pakken ved nærmeste posthus eller pakkeshop.

Fortrydelse af en del af købet

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Ønsker du at sende en vare retur til vores online shop, kan du benytte den vedlagte returlabel hvor porto er betalt og indlevere pakken ved nærmeste posthus eller pakkeshop.

 

Returnering

 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

 

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 


Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,  Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen, 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Knofedt.dk
Snaremosevej 23
7000 Fredericia

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til ovenstående adresse-

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos NOA Brands ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på knofedt.dk er NOA Brands ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: shop@knofedt.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte på tlf.: 4014 6199 eller e-mail shop@knofedt.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Luk menu
×
×

Kurv