Få det skinnede badeværelse alle drømmer om - Knofedt

Så vi satte handling bag ordene ! I gang med at få fat i specialisterne inden for bæredygtige opskrifter på rengøringsprodukter – både hardware og software – så at sige;

 

BÆREDYGTIGT INDHOLD

Vore opskrifter på rengøringsprodukterne baserer sig på en meget dyb respekt for miljørigtighed, og knofedt.dk’s produkter indeholder således langt mindre miljøskadelig kemi end de fleste andre mærker. For eksempel der er kun XX % kemi i Knofedt Glasrens og NUL % Co2 (gas) i vore spray-flasker til Knofedt’s bilserie.

 

DUFTER DEJLIGT

Vi mener at vi skal efterlade et godt og behageligt spor efter os. Det betyder at vi har brugt meget tid på at udvikle dejlige dufte. Og ikke dem du finder hos andre producenter af rengøring. Nej, lækre tidssvarende dufte, der vinder genklang hos dig, din hustand og dine gæster.

 

ORDENLIGT DESIGN

Knofedt.dk går ikke alene op i virkemidler med kvalitet. Vi går også op i en godt design. Det skal være lækkert at røre ved, flot at se på og samtidigt være praktisk og virksomt. Og det er præcis hvad vi forstår ved gode varer. Derfor står vi ved vore produkter som værende Danmarks nummer 1 !