Bliv Ambassadør for knofedt.dk

ambassadør-knofedt-rengøring-sælg-sælghjemmefra2

Synes du også vi har nogle fantastisk gode produkter?

Og vil du hjælpe os med at få andre til at få øjnene op for det?
Knofedt har gang i mange nye tiltag til forbedring af kundeoplevelsen – både i forhold til varesortiment, samt i forhold til at få varerne ud i landet.
Vi har i øjeblikket gang i et projekt, der vedrører vores tilfredse kunder, som du måske er en af.
Målet er helt konkret at finde ambassadører i hver by i Danmark, som skal gøre det lettere at købe Knofedts gode danske produkter lokalt. Hvis du har lyst at blive ambassadør, eller bare vide mere om dette koncept, så læs endelig videre.

Hvad skal man som ambassadør?

Som ambassadør for Knofedt skal du som prioritet nummer ét være enig i, at vores danske produkter er virksomme, velduftende og har et lækkert design!
Så et ambassadør-krav er dermed, at du har prøvet Knofedt produkter, og oprigtigt har anerkendt produkternes værdi. Det er nemlig super vigtigt for os, at du, som ambassadør, er oprigtigt positiv når du anbefaler eller tager del i udbredelse af Knofedt-produkter.

Hvem kan blive Ambassadør?

Som ambassadør for Knofedt, skal du som prioritet nummer ét være enig i, at vores danske produkter er virksomme, velduftende og har et lækkert design!
Så et ambassadør-krav er dermed, at du har prøvet Knofedt produkter, og oprigtigt har anerkendt produkternes høje kvalitet. Det er nemlig super vigtigt for os, at du, som ambassadør, er oprigtigt positiv når du anbefaler Knofedt.

Derudover må det formodes, at du som ambassadør har en hverdag, hvor der er lidt tid til at varetage en aktiv indsats for knofedt.dk.
Som ambassadør kan du betjene et eksisterende nabolag og/eller person-netværk der hvor du bor. Det kan være gennem engagement i andre lokale aktiviteter, eller blot fordi du har et godt netværk i området. Glad, imødekommende og ikke bange for at tale til andre mennesker er gode egenskaber.

Sjovt og afslappende

Knofedt-rengøringsprodukter hører under forbrugsvarer med relative lave værdier i kroner/ører, og man bliver derfor næppe hovedrig af at være ambassadør for knofedt, så det er meningen der skal være en god portion sjovt, positivt, og socialt omdrejningspunkt i aktiviteten – både i relation til at øge kendskab til varerne i sit netværk og område, samt med knofedt-teamet – og ligeledes ambassadørerne imellem selvfølgelig – en god kombination af hygge og meningsfyldthed.

Som Ambassadør får du ud over dagligdagens sjove oplevelser, og en andel omsætningsfortjeneste, invitation til 1-2 årlige arrangementer i netværket arrangeret af knofedt.dk. Til tider får man alternativt ambassadør-tilbud på varer/billetter eller andet til særlig lav pris.

Hvorfra foregår det?

Når du etablerer dig som ambassadør, investerer du i et lille salgsdisplay og varer til opstart. Det investerede minimums beløb er minimum 1.000,- kr. og dækker første køb af varer samt salgsdisplay og folder.

Eksempelvis, så har du, når du har solgt alle varerne i det store sortiment, indkasseret 2.855,- kr. og har således på en sjov måde tjent 855,- kr. for sortimentet.

Økonomi for Ambassadøren

Når du etablerer dig som ambassadør, investerer du i et lille salgsdisplay og varer til opstart. Det investerede minimums beløb er minimum 1.000,- kr. og dækker første køb af varer samt salgsdisplay og folder.
Eksempelvis, så har du, når du har solgt alle varerne i det store sortiment, indkasseret 2.855,- kr. og har således på en sjov måde tjent 855,- kr. for sortimentet.

De to Sortimenter består af
Brochure100 stk.300 stk.
Display1 stk.1 stk.
Bad og Kalk5 stk.10 stk.
Køkken og Fedt5 stk.10 stk.
Glas Rens5 stk.10 stk.
Universal Rengøring5 stk.10 stk.
Opvaskemiddel, 500 ml5 stk.10 stk.
Opvaskemiddel, 1L5 stk.10 stk.
3-pak karklude5 stk.10 stk.
2-pak karklude5 stk.10 stk.
10-pak svampe5 stk.10 stk.
2-pak viskestykker5 stk.10 stk.
Samlet pris1.000 kr.2.000 kr.

Omsætningshastigheden er ønskeligt 12 gange sortiment pr. år, som svarer til ca. 2 stk. varer af hvert produkt (20 stk. varer i alt) solgt pr uge, og indtjeningen for ambassadøren vil da være ca. kr. 5.600,- årligt, hvilket blot er det halve af grænsen på kr. 11.200 som fx en pensionist må tjene årligt skattefrit og uden at opgive det.

Det vurderes realistisk at salget med en vis aktiv opstarts-indsats kan fordobles, og den årlige ambassadør-indtægt vil da være kr. 11.200,- skattefrit.

Opsigelse

Ønsker du efter en periode at opsige din ambassadør-rolle, er dette muligt. Knofedt tilbyder at tage op til 50% af de indkøbte varer retur. Knofedt tager kun varer retur som er ubeskadigede og fremstår som nye og gensalgsbare.

Salgsdisplayet er udfærdiget i lakeret pap-materiale, og er ikke refunderbart.

Ambassadør-støtte

Du kan som ambassadør altid søge hjælp og information på Knofedt-hjemmesiden eller få assistance hos Knofedt-teamet.

Når du som ambassadører skal genbestille varer, får du udleveret en personlig kode så du kan logge på Knofedt.dk og bestille de varer, som er udsolgt. Du kan også ringe ind, eller sende en e-mail for at klare opgaven.

Opfyldning af varer hos ambassadørerne aftales særskilt – enten ved afhentning hos Knofedt.dk, eller ved nærmere aftalt leveringssted.

BLIV AMBASSADØR

Tak for din interesse.
Vi kontakter dig snarest.

BESKIDTE SKO?
SKORENS 65 KR

For klubmedlemmer