DANMARKS RENGØRINGS MIDDEL NR. 1

Det der trigger’ede os

Drømmen om at skabe højkvalitets rengøringsprodukter opstod i 2010 under en familiefrokost. Den kreative Anders kiggede på mors køkkenbord, undrede sig og sagde; ”hvorfor skal opvaske-produkter altid være i så forfærdelige billige i kvalitet og i skrigende farver ?? – Gul opvaskesæbe der lugter af citron, orange børste der taber hårene, grøn karklud der flosser, lyserøde svampe der fnulrer – og så videre. Det er jo garanteret derfor der også skal bruges så meget knofedt på rengøring !”

”Ja…” siger Anders’ mor, Birthe – ”men det bedste ville være hvis man kunne få knofedt på flaske, så vi kunne slippe med mindre besvær!”
Så NOA Brands, hvor Anders er medejer, satte handling bag forespørgslen ! I gang med at få fat i specialisterne inden for bæredygtige opskrifter på rengøringsprodukter – både hardware og software – så at sige. Knofedt på flaske har i årevis været en realitet, og i dag udvikler, designer og leverer Knofedt.dk mange lækre rengøringsartikler til hele Danmark. Det kan lade sig gøre fordi varerne er topkvalitet, danske, miljørigtige og selvfølgelig et godt tilbud prismæssigt.

Bæredygtigt indhold

Vore opskrifter på rengøringsprodukterne baserer sig på en meget dyb respekt for miljørigtighed, og knofedt.dk’s produkter indeholder således langt mindre miljøskadelig kemi end de fleste andre mærker. For eksempel der er under 5% kemi i Knofedt Glasrens og NUL % Co2 (gas) i vore spray-flasker til Knofedt’s bilserie. Knofedt Bad og Kalk, samt -Køkken og Fedt trigger flasker er lavet af 100% genanvendt plastic.

Dufter dejligt

Vi mener at vi skal efterlade et ansvarligt, godt og behageligt spor efter os. Det betyder at vi har brugt meget tid på at udvikle dejlige dufte, der er sparsomt doseret i forhold til allergi. Og ikke dem du finder hos andre producenter af rengøring. Nej, lækre tidssvarende dufte, der vinder genklang hos dig, din hustand og dine gæster. Du vil elske dem og nyde den unikke aroma !

Ordentligt design

Knofedt.dk går ikke alene op i virkemidler med kvalitet. Vi går også op i en godt design. Det skal være lækkert at røre ved, flot at se på og samtidigt være praktisk og virksomt. Og det er præcis hvad vi forstår ved gode varer. Derfor står vi ved vore produkter som værende Danmarks nummer 1 !

Når vi siger vi har virksomme rengøringsartikler, mener vi at vores produkter skal gøre det de er lavet til. Eksempelvis skal en opvaskebørste være i stand til at rengøre dine glas, kopper, tallerkner, bestik osv igen og igen uden at hårene bliver skæve eller falder af. Knofedt’s opvaskebørste er præcis det! Kvalitet du kan regne med – igen og igen.

Og når det er dansk, skal det være rigtigt lækkert design. Det mener vi i hvert fald. Derfor er Knofedt’s produkter designet med øje for netop den høje danske forventning på denne front. Vi ønsker at være innovative og skabe detaljer som andre i vores ellers ret etablerede branche ikke har formået. For eksempel er vores trigger-flasker Glansrens, Bad & Kalk samt Køkken & Fedt skræddersyede til formålet. Vi anvender ligeledes specielt designede og vævede klude og viskestykker i udvalgte tidssvarende pantonefarver.

Praktiske produkter

Praktiske rengøringsartikler er lækre at have i hånden. De har den rigtige størrelse og er nemme at få til at passe ind på de fleste hylder, i bæreposen, i opvaske krukken eller hvor man kan tænke sig varerne skal passe ind. Praktik har også noget at gøre med hvor let det er forstøve med en trigger-flaske og hvor godt væsken fra en sådan flaske fordeler sig på de flader man behandler. På knofedt.dk kan du finde produkter der alle giver fuld valuta for pengene i forhold til din præference for praktiske egenskaber.

Miljørigtighed

Mere end nogensinde er vi ansvarlige for ikke at forurene vores drikkevand, vores natur, vores børn og alt som i øvrigt fordrer at vi behandler det med omsorg, så det kan gro og bestå. Hos knofedt.dk er vi yderst miljørigtige i alt hvad vi gør. Hvor vi kan, benytter vi genanvendt plast. Vi bruger ikke Co2-gas i vore trykflasker, men kun ren kulsyre – ligesom i en sodavand – som drivmiddel. Vores Bad & Kalk i triggerflaske (i øvrigt markedets bedst-i-test) indeholder fem gange mindre kemi end gennemsnit svarer på markedet. Derfor er vi hos knofedt.dk grønne og miljørigtige. Det skyldes vores unikke recepter og konstante udvikling inden for miljøvenlig rengøring. Du kan finde vore miljømærkninger på vore produkter.

Knofedt.dk leverer danske rengøringsartikler til det krævende nordiske marked. Vi går op i kvalitet, som for os er både virksomme, praktiske, miljørigtige og godt designede produkter. Så du kan rengøre køkken, bad, gulv, bil – og meget mere – med rigtig ren samvittighed!

Luk menu
×
×

Kurv