DANMARKS RENGØRINGS MIDDEL NR. 1

Det der trigger’ede os:

Drømmen om at skabe højkvalitets rengøringsprodukter opstod i 2010. Efter et kig på mors køkkenbord, kan man jo undre sig og sige; ”hvorfor skal opvaske-produkter altid være i så forfærdelige billige i kvalitet og i skrigende farver?? – Gul opvaskesæbe der lugter af citron, orange børste der taber hårene, grøn karklud der flosser, lyserøde svampe der fnulrer – og så videre. Det er jo garanteret derfor der også skal bruges så meget knofedt på rengøring!”
”Ja…” siger vi – ”men det bedste ville være hvis man kunne få knofedt på flaske, så vi kunne slippe med mindre besvær!”
Så NOA Brands satte handling bag ordene! I gang med at få fat i specialisterne inden for bæredygtige opskrifter på rengøringsprodukter – både hardware og software – så at sige. Knofedt på flaske har i årevis været en realitet, og i dag udvikler, designer og leverer Knofedt.dk mange lækre rengøringsartikler til hele Danmark. Det kan lade sig gøre fordi varerne er topkvalitet, danske, miljørigtige og selvfølgelig et godt tilbud prismæssigt.

Bæredygtigt indhold:

Vores opskrifter på rengøringsprodukterne baserer sig på en meget dyb respekt for miljørigtighed!

  • Knofedt.dk’s produkter indeholder således langt mindre miljøskadelig kemi end de fleste andre mærker.
  • Der er under 5% kemi i Knofedt Glasrens.
  • NUL% Co2 (gas) og vores spray-flasker til Knofedts bil-serie.
  • Knofedt Bad og Kalk samt Køkken og Fedt trigger-flasker er lavet af 100% genanvendt plastik!

Miljørigtighed:

Mere end nogensinde er vi ansvarlige for, ikke at forurene. Dette gælder vores drikkevand, vores natur, vores børn og alt som i øvrigt fordrer, at vi behandler det med omsorg, så det kan gro og bestå. Hos Knofedt er vi yderst miljøbevidste og -rigtige i alt hvad vi foretager os. Vi benytter genanvendt plastik, hvor vi kan. Vi bruger ikke Co2-gas i vores trykflasker, men kun ren kulsyre – ligesom i en sodavand – som drivmiddel. Vores Bad og Kalk trigger-flaske indeholder fem gange mindre kemi end markedets gennemsnitlige indhold – derudover er netop denne flaske markedets bedst-i-test!
Derfor er vi hos Knofedt grønne og miljørigtige. Dette skyldes vores unikke recepter og konstante udvikling indenfor miljøvenlig rengøring. Du kan findes vores miljømærkninger på vores produkter eller læse mere under databladene.

Dufter dejligt:

Vi mener, at vi skal efterlade et ansvarligt, godt og behageligt spor efter os. Det betyder, at vi har brugt meget tid på at udvikle dejlige dufte, der er doseret sparsomt i forhold til allergier. Frygt ej, det er ikke de velkendte, stærke dufte du finder hos de andre producenter af rengøringsmidler! Nej, vores produkter her hos Knofedt dufter dejligt – vi er sikre på, at dette falder i god jord hos både dig, din husstand og dine gæster. Du vil nyde den unikke aroma!

Ordentligt design:

Knofedt.dk går ikke alene op i virkemidler med kvalitet, men også i et godt design. Det skal være lækkert at røre ved, flot at se på og samtidig være praktisk og virksomt. Det er lige præcis hvad vi forstår ved gode varer. Derfor står vi ved vores produkter som værende Danmarks nummer 1!

Når vi siger, at vi har virksomme rengøringsartikler, mener vi, at vores produkter skal gøre netop det, de er lavet til. Eksempelvis skal en opvaskebørste være i stand til at rengøre dine glas, kopper, bestik, tallerkner osv. igen og igen uden, at hårene bliver skæve eller falder af. Knofedts opvaskebørster er præcis dette. Kvalitet du kan regne med, igen og igen!

Designet er dansk, og det skal gerne være rigtig lækkert – det mener vi i hvert fald. Derfor er Knofedts produkter designet med øje for netop den høje, danske forventning på denne front. Vi ønsker at være innovative og skabe detaljer, som andre, i vores ellers ret etablerede branche, ikke har formået. For eksempel er vores trigger-flasker skræddersyede til deres formål. Vi anvender ligeledes specielt designede og vævede klude og viskestykker i udvalgte tidssvarende pantonefarver.

Praktiske produkter:

Praktiske rengøringsartikler er lækre at have i hånden. De har den rigtige størrelse og er nemme at få passet ind på de fleste hylder, i bæreposen, opvaskekrukken eller hvor man nu opbevarer sit lager af rengøringsartikler. Praktik har også noget at gøre med hvor let det er at forstøve med en trigger-flaske eller hvor godt væsken fra flasken fordeler sig på de flader, man behandler. På Knofedt.dk kan du finde produkter, der alle giver fuld valuta for pengene i forhold til din præference for praktiske egenskaber.

Hvem er Knofedt?

Knofedt.dk leverer danske rengøringsartikler til det krævende nordiske marked. Vi går op i kvalitet, som for os er både virksomme, praktiske, miljørigtige og veldesignede produkter. Således kan du rengøre køkken, bad, gulv, bil – og meget mere – med en rigtig ren og velduftende smavittighed!

Køkken rengøringsmiddel velduftende og miljørigtig rengøring af køkken
Tips til at fjerne pletter tæpperens møbelrens fedtpletter rødvinsplet kakaoplet sovseplet
×
×

Kurv

BESKIDTE SKO?
SKORENS 65 KR

For klubmedlemmer